2017. július 08. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Városi vetélkedő állomása a veterán busszal

A Kincsesbánya vetélkedő egyik állomása a “Volán telep” volt. A már KNYKK Zrt. néven működő régiós közlekedési vállalat örömmel csatlakozott a második születésnapját ünneplő Vértes Agórájához. A tatabányai városrészek csapatai sorra ellátogattak az alsógallai állomásra, ahol nem csak a helyi sváb hagyományokkal, de az Ikarus buszokkal is megismerkedhettek. A szervezők célja, hogy az élményszerző játék során a résztvevők interaktív, játékos formában ismerjék meg Tatabánya múltját és jelenét, létesítményeit, embereit, műalkotásait.

A színes feladatokat elsőként éppen a házigazda alsógallaiak oldották meg. Ikarus buszra rajzoltak, festettek - nagy kreativitással - főtt tojásokra. Az eredmény magáért beszél. Nincs olyan hely, ahol nem mutatnának jól a régi járművek. A veterán autóbusszal szívesen fotózkodtak a csapatok. A gyerekek pedig örültek azoknak az ajándékoknak, melyeket a KNYKK Zrt. biztosított a vetélkedőhöz. A hűtőmágnes kollekción a fakarusztól a város legújabb Mercedes Citaro buszain át a volános eszközök kaptak helyet a társaság szlogenje mellett: “KNYKK - a helyi értékek támogatója”.