2016. augusztus 22. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Újra használhatják a buszok a tatabányai pályaudvart

Feloldották a tatabányai pályaudvar lezárását, így 10.30-tól újra az eredeti rendben zajlik az autóbusz állomás forgalma.
 
Előzmények: A rendőrségről érkezett a jelzés a tatabányai pályaudvarra kedden reggel, miszerint bombariadót rendelnek el, ezért ki kell üríteni az autóbusz állomást. A reggeli órákban több száz járatot érkeztet és indít a pályaudvar, így ebben a csúcsidőben a legnehezebb feladatnak az autóbuszok mozgatása, parkoltatása bizonyult. A közeli államkincstár épületénél egy buszon ideiglenes forgalmi irodát alakított ki a társaság, innen irányítják a helyi és helyközi járatokat. Minden autóbusz, amelynek a pályaudvaron kellene felvennie, illetve letennie az utasokat, a Vértes Center Győri úti bejáratánál áll meg, ide irányítják a kollégák az utazóközönséget.
Mind a helyi, mind a helyközi járatok esetében késésekkel kell számolni. Az információs irodán – a zár feloldása után - hivatalos igazolást kérhetnek azok, akik a bombariadó miatt nem érkeztek időben a munkahelyükre, iskolába. Az igazoláson a pályaudvar lezárásának időszaka szerepel majd. 
A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, a terület átvizsgálása jelenleg is zajlik. A pályaudvar megnyitására várhatóan 10 óra után kerülhet sor.