2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Minőség-, környezet- és energiairányítás

...

Vállalati politika

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság – Magyarország közösségi közlekedési hálózatának részeként – biztosítja Komárom-Esztergom megye és Fejér megye menetrend szerinti helyközi (elővárosi, regionális és országos) illetve városi (helyi) autóbusz-közlekedési alapellátását. Feladatának tekinti a térségben jelentkező és autóbuszjáratokkal elvégezhető egyéb utazási igényeinek kielégítését, a személyszállításhoz szükséges járművek karbantartását, gépjárművek külső megrendelők részére megbízás alapján végzett javítását, járművek vizsgáztatását.
A jármű időszakos vizsgálata keretében végzett műszaki megvizsgálási, környezetvédelmi felülvizsgálati, valamint az előzetes eredetiségvizsgálati tevékenységeket az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - Közlekedési Hatóság által ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük.

Tevékenységünk középpontjában az utas és a megrendelő áll. Utasaink és megrendelőink elégedettségének javítását a szolgáltatásaink minőségét befolyásoló tényezők - menetrendszerűség, pontosság, udvariasság, megbízhatóság, elérhetőség, rugalmasság és hatékonyság - állandó fejlesztésével, javításával biztosítjuk.

Részvénytársaságunk elkötelezett a vonatkozó jogszabályok, előírások és az egyéb vállalt követelmények betartásán túl a környezeti- és energiateljesítményünk folyamatos javítása mellett.

Célkitűzéseink megvalósulásához az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ EN ISO 50001:2012 szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszert tartunk fenn, melyet minden munkavállalónk konstruktív együttműködésével folyamatosan tökéletesítünk.

Célkitűzéseink:

  • Szolgáltató tevékenységünket az érvényes jogszabályi és hatósági szabályok betartásával, ellenőrzött és felügyelt körülmények között, az igényeket megismerve, szakértelemmel és felelősséggel, a szükséges erőforrások biztosításával, valamint a teljes körű vevői megelégedettségre való törekvés igényével látjuk el;
  • Személyszállítási szolgáltatásaink minőségi színvonalának emelése érdekében az autóbuszparkunk műszaki, esztétikai, környezetvédelmi, ergonómiai és kényelmi szempontok szerinti folyamatos korszerűsítése. Célunk, hogy a gazdaságos és versenyképes szolgáltatásainkkal elégedett vevőink legyenek és megfeleljünk az egyre szigorodó közlekedésbiztonsági, környezetvédelmi, energiahatékonysági és munkavédelmi előírásoknak;
  • Beszállítóinktól elvárjuk, hogy a minőséggel, a környezetvédelemmel és az energiahatékonysággal kapcsolatos igényeinket, elvárásainkat kielégítő hibátlan termékeket, anyagokat, berendezéseket és magas szintű szolgáltatást nyújtsanak számunkra, hogy elősegítsék a minőségi szolgáltatással kapcsolatos célkitűzéseinket;
  • A belső PR tevékenység fejlesztésével a társaság munkavállalóink lojalitásának erősítése;
  • A marketing eszközeivel a kommunikációnk hatékonyságának növelése, a társaság szolgáltatásainak széles körű megismertetése.

Szolgáltató képességünk hosszú távú minőségi növelése érdekében feladatunknak tekintjük:

  • A munkavállalók munkakörülményeinek, a szociális és jóléti ellátás színvonalának javítását;
  • A munkahelyi demokrácia intézményeinek összehangolt működtetését;
  • Rendszeres minőségügyi, környezetvédelmi, energiahatékonysági és szakmai képzéssel, motiválással dolgozóink tudatosságának fejlesztését, a vállalati kultúra javítását;
  • A minőségi munkára ösztönző javadalmazási-, érdekeltségi rendszerek alkalmazását a munkaerő megtartó képesség fokozására;
  • Pénzügyi stabilitásunk mindenkori fenntartását rövid és hosszú távú céljaink megvalósításának érdekében.

A vezetőség a minőség-, a környezeti- és az energiateljesítmény folyamatos javítása iránti felelősségével és elkötelezettségével érvényesíti követelményeit, és az azoknak való megfelelést várja el a részvénytársaság minden dolgozójától és biztosítja minden információ és erőforrás elérhetőségét a célok megvalósításához.

 

Tatabánya, 2017. szeptember 01.

 

Németh Tamás
vezérigazgató
 

- - -