2017. július 08. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Tucatnyi KNYKK busz vett részt a migránsok utaztatásában

A magyar kormány köszönetet mondott a Volán társaságoknak a migránshelyzet kapcsán elvégzett többletfeladatokért. A kormány elismerte, hogy a közlekedési központok munkatársainak áldozatos és kitartó munkája nagymértékben hozzájárult a bevándorlási krízis okozta helyzet hatékony kezeléséhez, a társaságok munkavállalói ebben a kiélezett helyzetben is nagyszerű munkát végeztek.

A feladatban részt vevő munkatársak a munkáért járó plusz járandóságot kapnak. A régiónkban működő közlekedési központ a társasági szabályoknak megfelelően, a rendkívüli helyzetben és körülmények között végzett munkáért járó összeget az érintett munkavállalóknak az októberben esedékes bérrel együtt fizeti ki. A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 12 autóbusszal, összesen 18 autóbuszvezetővel vett részt a rendkívüli helyzetben. A feladat összetett volt. A migránsok szállításán kívül a Komárom-Esztergom és a Fejér megyei rendőr-főkapitányság megrendelésére rendőröket utaztatott társaságunk több magyarországi helyszínre, illetve a MÁV részére vonatpótló feladatokat is ellátott néhány jármű.