2017. július 08. szombat


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Vizsgálják a tragédia körülményeit Székesfehérváron

A rendőrség vizsgálja azt a balesetet, amely vasárnap (15.10.25.) történt Székesfehérváron, a Csíkvári úton. Egy idős nő holttestét találták az autóbusz megállóban. A 11-es helyi buszjárat délutános vezetőjét a rendőrök állították meg a helyszínen. Mivel az autóbuszvezetőnek ez volt az első járata ezen a napon, a délelőttös kollégát is visszarendelte a közlekedési társaság ügyeletese.

Azt, hogy az autóbusznak és vezetőjének volt e szerepe, és ha igen, akkor milyen a tragédiában, a rendőrségi vizsgálat eredényeként derülhet ki.

A KNYKK Zrt. megrendüléssel értesült a balesetről. A társaság természetesen minden segítséget biztosít a rendőrség számára. Így az esti órákba nyúló szemle a Börgöndi úti telepen folytatódott, az autóbusz további vizsgálatával. A 48 esztendős sofőr több, mint 500 ezer balesetmentes kilométert teljesített. 1993 óta dolgozik a helyi volánnál, mindvégig székesfehérvári helyi járatban. A 10 éves mercedes autóbusz két hete esett át teljes műszaki átvizsgáláson, annak idején újonnan került a társasághoz, azóta vezeti a kolléga. Az autóbusz vezetője megrendült a baleset hírére és rossz lelkiállapotban várta a kihallgatását.

Kiadva: 2015.10.25., 18.00