2017. július 02. vasárnap


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Munkahelyi képzés Fejér megyében - pályázati támogatással

Kedvezményezett neve: KNYKK Zrt.
A projekt címe: Munkahelyi képzés az Alba Volán Zrt-nél
A szerződött támogatás összege: 26.991.868 Ft
A támogatás mértéke: 100 %
A projekt keretében egyrészt 34 fő gépkocsivezető részére a jogszabály által előírt, másrészt az autóbuszvezetők részére 112 főnek kommunikációs és 84 főnek vezetéstechnikai képzés került megtervezésre. Az irodai dolgozók részére az informatikai képzés keretében 23 word és 32 excel képzés történt. A nyelvi képzések esetében 5 fő részére angol nyelvi képzés és angol szakmai képzés valósult meg. 
A képzésekkel az autóbuszvezetők részére az új jogszabályi előírások, a vezetési és pihenőidőkre vonatkozó szabályozások, a veszélyes forgalmi helyzetekben való teendők kerültek ismertetésre. A menetbiztonság növelésére alkalmazott biztonsági rendszerek oktatása gyakorlatban történt meg. A képzési projekt másik részében az autóbuszvezetők segítséget kaptak abban, hogyan tudjanak eredményesen reagálni a vevők, utasok igényeire. A gépkocsivezetők részére megvalósított képzésekkel egyrészt az utazóközönség biztonsága növekedett, másrészt sikerül növelni az elégedettséget, és az utasok hűségét. Az irodai dolgozók részére megvalósított képzéssel pedig a tevékenység végzéséhez napjainkban már elengedhetetlenül szükséges informatikai és nyelvi tudást szerezték meg dolgozóink.
A projekt befejezési dátuma: 2015.03.14.
A projekt azonosítószáma: TÁMOP: 2.1.3.C-12/1-2012-0065