2015. február 04. szerda


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

KNYKK Zrt. – Új név, megszokott szolgáltatások

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy 2014. december 31-én az Alba Volán Zrt. és a Vértes Volán Zrt. beolvadtak a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-be. A beolvadással az Alba Volán Zrt. és a Vértes Volán Zrt. 2014. december 31-én megszűntek, a KNYKK Zrt. 2015. január 1-től a Volán társaságok általános jogutódjaként látja el tevékenységét.

A társaságok egyesülését követően, 2015. január 1-től Fejér megyében és Komárom-Esztergom megyében az autóbusszal végzett közforgalmú menetrend szerinti és egyéb személyszállítási szolgáltatásokat a KNYKK Zrt. végzi. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy Utasainkat a mindennapok során – a névváltozáson és a társaság elérhetőségein kívül – az átalakulás a lehető legkisebb mértékben érintse. Utasaink Komárom-Esztergom megyében és Fejér megyében továbbra is a korábban megszokott szolgáltatásokat vehetik igénybe, a korábbiakban megszokott módon.

A Volán társaságok megszűnése miatt az Alba Volán Zrt. és a Vértes Volán Zrt. honlapjai 2015. január 10-étől nem frissülnek tovább. Fejér megye és Komárom-Esztergom megye közösségi közlekedésének menetrendjéről, igénybevételének feltételeiről, a szolgáltatásokat érintő aktuális hírekről a KNYKK Zrt. ezen hivatalos honlapján adunk a továbbiakban folyamatosan frissülő tájékoztatást.

A honlap felépítése nagyban megegyezik az Alba Volán Zrt. és a Vértes Volán Zrt. utóbb használt honlapjainak formájával és tartalmával. Utasainktól kapott észrevételek alapján annyi változtatás történt, hogy – a közlekedési információk mobil eszközökön (okostelefonon, tableten) történő gyorsabb elérése érdekében – a közlekedési információkat a bal oldali menüsor, a céges információkat a felső (fő) menüsor tartalmazza.

Kérjük tisztelt Utasainkat, hogy a KNYKK Zrt. autóbuszjáratait ezt követően is bizalommal vegyék igénybe, mint ahogy azt korábban az Alba Volán Zrt. és a Vértes Volán Zrt. esetében is tették. Észrevételeiket, javaslataikat új elérhetőségeinken ezt követően is érdeklődéssel várjuk.

Autóbuszjáratainkon továbbra is kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.