2018. augusztus 29. szerda


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A KNYKK Zrt. Üzletszabályzatának tervezett módosítása (12. módosítás)

2018. augusztus 07.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. módosítani tervezi üzletszabályzatát. Ez úton tesszük közzé a KNYKK Zrt. módosított üzletszabályzatának tervezetét észrevételek megtétele céljából.

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 19. § (4) bekezdése alapján a KNYKK Zrt. elkészítette Üzletszabályzatát a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozóan. A KNYKK Zrt. 2018. július 24-től érvényes, jelenleg is hatályos üzletszabályzata itt érhető el >>

Társaságunk az üzletszabályzat módosítását tervezi a következő okok miatt:

A közúti személyszállítási üzletszabályzatra vonatkozó szabályokról szóló 213/2012 (VII. 30.) Kormányrendelet 10. § 5. bekezdésében foglaltak szerint "Az üzletszabályzat készítője annak tervezetét a hivatalos honlapján közzéteszi. Az üzletszabályzat módosítása esetén a módosításokat és a módosításokkal egységes szerkezetet is közzé kell tenni. A közzétételt követő 15 napon belül arra bárki észrevételt tehet."

A fentieknek megfelelően a KNYKK Zrt. ez úton teszi közzé üzletszabályzatának módosítási tervezetét észrevételek megtétele céljából:

  • Az üzletszabályzat tervezett módosításainak ismertetése (PDF, 70 kB) >>
  • A módosított üzletszabályzat a változások feltüntetésével (PDF, 1 MB) >>
  • A módosított üzletszabályzat a módosításokkal egységes szerkezetben (PDF, 1 MB) >>

Utasaink észrevételeit a közzétételt követően 15 napig, azaz 2018. augusztus 22-én 24.00 óráig várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Társaságunk ezt követően az Üzletszabályzat tervezetet a beérkezett észrevételekkel együtt megküldi az Innovációs és Technológiai Minisztérium Piacfelügyeleti és Utasjogi Főosztálya részére tájékoztatás céljából.

Kérjük, hogy észrevételeivel Ön is segítse munkánkat. Segítő együttműködését megköszönjük.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -