2018. július 26. csütörtök


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Székesfehérváron a Református Ált. Iskola elnevezésű megállóhelyek ideiglenes áthelyezése

2018. július 03.
Frissítve: 2018. július 06.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy a Széchenyi út felújításának kivitelezési munkálatai miatt 2018. július 6-án (pénteken) 10.00 órától a megállóhelyeket érintő munkálatok befejezéséig a városközpontból kifelé vezető irányban lévő Református Ált. Iskola megállóhelyek a Széchenyi u. 9-11. (József Attila Kollégium) elé kerülnek ideiglenesen áthelyezésre.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Széchenyi út felújításának kivitelezési munkálatai miatt 2018. július 3-án (kedden) 9.00 órától a megállóhelyeket érintő munkálatok befejezéséig a városközpont irányában lévő Református Ált. Iskola megállóhelyek a Horvát I. utca – Széchenyi csomópont irányába kerülnek ideiglenesen áthelyezésre.

A július 3-ai tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

A július 6-ai tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -