2018. augusztus 29. szerda


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a Zombori úton

2018. június 22.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Zombori út (a Verseci utcai végétől a Zombori u. 20. kapubejárójáig) közműrekonstrukciós és útburkolat felújítási munkálatok miatt 2018. június 26-án 8.00 órától az átmenő forgalom elől teljes szélességben lezárásra kerül.

Fenti forgalomkorlátozás miatt  2018. június 26-án (kedden) 8.00 órától – visszavonásig a forgalomkorlátozásban érintett „17”-es, valamint a Könnyűfémmű érintésével közlekedő regionális és „22”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban a

Topolyai u. – Verseci u. – Topolyai u.
terelőútvonalon közlekednek.

Kimarad az alábbi megállóhely a helyi autóbuszjáratok esetében:

  • Szivárvány Óvoda

A Kisfalud irányába közlekedő regionális, valamint helyi autóbuszok a Zombori utcában lévő Zombori u. elnevezésű megállóhely helyett a Budai úton kialakított megállóhelyen állnak meg.

Az autóbuszok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken nem állnak meg.

A terelés miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérések előfordulhatnak.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -