2018. április 23. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Újjáépült a KNYKK Zrt. kisbéri autóbusz-állomása

2018. április 16.

Nyitás: április 23-án üzemkezdettől

Az új, akadálymentes létesítmény mind az utazóközönség, mind az itt szolgálatot teljesítő munkavállalók számára megfelelő szociális részlegekkel, kulturált váróteremmel, biztonságos bérletpénztárral, korszerű gépészettel, energetikai rendszerrel működik. A terveket Siklósi József Ybl-díjas építész, vezető tervező készítette.

A beruházás összege: 100 millió Ft volt.
Az új épület alapterülete: 102 nm.

Az utazóközönség április 23-án, hétfőn üzemkezdettől veheti birtokba az új létesítményt. Az autóbuszjáratok ettől az időponttól kezdve már ide érkeznek, és innen indulnak

Az új autóbusz-állomás pénztárának nyitva tartása nem változott:

  • minden hónap 1-jétől 5-éig:   6:00 órától 16:00 óráig
  • minden hónap 6. napjától a hónap utolsó napjáig:   7:00 órától 14:00 óráig
  • szombaton, vasárnap és ünnepnapokon:   zárva

Telefon: 34/ 352-220

Az új autóbusz-állomás megnyitásáról a médián keresztül és minden kisbéri címre, valamint a környező települések postaládáiba eljuttatott szórólapon közölt információkkal tájékoztatjuk kedves Utasainkat (Kisbér, Ászár, Bakonyszombathely, Vérteskethely, Dad, Kömlőd, Császár, Környe, Bokod, Kecskéd, Ács, Bábolna, Nagyigmánd, Tárkány, Kerékteleki, Szákszend).

...

Alaprajz (a képre kattintva nagyítható)

---

A régi autóbusz-állomás bontásának és újraépítésének ideje alatt ideiglenes induló- és érkező állások látták el a feladatokat. Az elmúlt hét hónapos időszakban mind az utasok, mind az itt élők, közlekedők részéről együttműködésre, türelemre volt szükség, melyet utólag is megköszön a szolgáltató.

...

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -