2017. június 06. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a Ligetsor lezárása miatt

2017. június 01.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Ligetsor felújítása miatt 2017. június 12-én (hétfőn) üzemkezdettől a Szedreskerti ln. decentrum a Palotai út mellé, a Szedreskerti temető parkolójába kerül áthelyezésre.

A fenti időponttól a 10”, „11”, „12”, „13”, „14”, valamint 16”-os jelzésű helyi autóbuszjáratok a Palotai út felé terelőútvonalon közlekednek.
Az autóbuszjáratok induló és végállomása a Hosszú temető elnevezésű megállóhelyhez kerül áthelyezésre.

Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:

  • Szedreskerti ln.,
  • Ligetsor,
  • Uszoda (a Koronás Park oldalában), a Hosszú temető irányába közlekedő járatok a megállóhely helyett a Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A Hosszú temető megállóhelyről a járatok a Szedreskerti ln. megállóhelyre a meghirdetett menetrendhez képest 1 perccel későbbi időpontokban indulnak, a további megállóhelyeket menetrend szerint érintik.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le >>

Székesfehérvár helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>

További információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Megértésüket kérjük, türelmüket megköszönjük!
Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -