2017. július 03. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Székesfehérvárott a Zichy ligetnél

2017. május 11.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a Zichy liget közösségi tér kiépítési munkálatai miatt 2017. május 12-én (pénteken) 22.45 órától 2017. május 15-én (hétfőn) 04.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Mátyás király körútnak az Ybl Miklós utca - Várkörút közötti szakasza.

...

A fenti forgalomkorlátozás miatt 2017. május 13-án (szombaton) üzemkezdettől május 14-én (vasárnap) üzemzárásig:

 • a Mór-, valamint Zámoly irányából közlekedő országos és regionális járatok a Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek,
 • a Mór-, valamint Zámoly irányába közlekedő országos és regionális járatok a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Móri út (Havranek J. u.) terelőútvonalon közlekednek,
  A járatok a III. Béla király téren a helyközi megállóban állnak meg.
 • a Lovasberény irányából/irányába közlekedő regionális autóbuszjáratok a Dózsa Gy. út – Zichy liget – Mészöly G. u. – Palotai út terelőútvonalon közlekednek.

...

A forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok:

 • a „17”-es autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget –  Dózsa Gy. út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek.
  • Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:
   • Szabadságharcos út
   • Ybl M. ltp.
 • „26”, „26A” „27” és „38”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. terelőútvonalon közlekednek.
  • Kimarad az alábbi megállóhely:
   • Ybl M. ltp.

...

A jelentősen megnövekedett vonalhossz miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól 4-5 perces eltérések várhatók.

A külső végállomás irányába közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg. A terelésben érintett járatok a III. Béla király tér elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg.

A belső végállomás felé közlekedő járatok a Mészöly G. utcában, a Sár u. kereszteződés után kijelölt ideiglenes megállóhelyen, valamint a Palotai úton lévő Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Székesfehérvár helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>
A Székesfehérvárt érintő helyközi autóbuszjáratok menetrendje itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

 • 22/ 311-378 Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -