2017. április 10. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Ideiglenes forgalmi rend változás a tatabányai Ipari Parkban

2017. március 22.

KNYKK-TB-03/2016-2017. sz. értesítés Tatabánya város helyi menetrendjéhez
Érvényes: 2017. március 27-től

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2017. március 27-én (hétfőn) reggel 7:00 órától kezdve útfelújítási munkálatok miatt egyirányúsításra kerül a tatabányai Ipari Parkban található Orgonás út, az Üveggyári úti körforgalomtól a Búzavirág út irányába.

A forgalmi rend változása miatt a Búzavirág út felől (Tatabánya felől) érkező helyi és helyközi autóbuszjáratok kerülő útvonalon, a Kerék utcán keresztül közlekednek. A kerülő útvonal miatt, az AGC Üveggyár irányában található Coloplast (Tatabánya, Grundfos) elnevezésű megállóhely áthelyezésre kerül vissza irányban (Tatabánya felé) 200 méterrel.

...

A felújítási munkálatok elkészülésének várható ideje 2017. június 30.

---

A menetrendi értesítés nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

További információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 34/513-620   Tatabánya, autóbusz-állomás, információ

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük és türelmüket előre is megköszönjük!
Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikk:

- - -