2016. november 04. péntek


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a Gáz utcában

2016. október 07.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron 2016. október 11-én (kedden) 8.00 órától 14.00 óráig távhővezeték építési és daruzási munkák miatt az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Gáz utca Sarló utca-Budai út közötti szakaszának a Budai út irányába vezető ága. Csapadékos idő esetében az útzár 2016. október 12-én (szerdán) kerül bevezetésre.

A forgalomkorlátozás miatt 2016. október 11-én (kedden), illetve 12-én (szerdán) 8.00 óra és 14.00 óra között az alábbi helyi járatok terelőútvonalon közlekednek:

...

A Videoton Ipari Park irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok a Széchenyi u. – Budai út terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:

  • Várkörút
  • Fehérvár Áruház
  • Széna tér

...

A „34”-es jelzésű autóbuszjáratok az eredeti útvonal – Rákóczi u. – József A. u. – Deák F. u. terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:

  • Fehérvár Áruház (Az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megállóhely helyett a József u.-ban kialakított megállóhelyen állnak meg.)
  • Széna tér
  • Budai út, Gáz u.
  • Lövölde u.

...

Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak.

A terelés miatt az autóbuszjáratok közzlekedésében a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérések előfordulhatnak.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

További információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

A kellemetlenségekért Utasaink szíves megértését kérjük! Türelmüket megköszönjük.
Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK. Zrt.

- - -