2016. augusztus 22. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A Király sor elnevezésű megállóhely ideiglenes áthelyezése Székesfehérváron

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a Budai úti vasúti útátjáróban történő bontási, helyreállítási munkálatok miatt az érintett útszakasz bal-, illetve jobb pályáján 2015. november 5-től forgalomkorlátozások lépnek életbe.

A Budai út bal félpályájának lezárása miatt 2015. november 5-én (csütörtökön) 8.00 órától várhatóan november 10-én (kedden) 16.00 óráig a Budapest irányában lévő Király sor elnevezésű helyi és helyközi közös megállóhely ideiglenesen áthelyezésre kerül a Budai út - Hadi árva u. útcsatlakozás elé (a jelenlegi megállóhely előtt kb.: 40 m-re).

...

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit, javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk.

Az autóbuszjáratok megszokottól eltérő közlekedéséért Utasaink szíves megértését kérjük. Türelmüket megköszönjük!

Kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -