2016. augusztus 22. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A KNYKK Zrt. Üzletszabályzatának 2. számú módosítása

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. módosítani tervezi Üzletszabályzatát. Ez úton tesszük közzé a KNYKK Zrt. módosított Üzletszabályzatának tervezetét észrevételek megtétele céljából.

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 19. § (4) bekezdése alapján a KNYKK Zrt. elkészítette Üzletszabályzatát a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozóan. A KNYKK Zrt. 2015. július 20-tól érvényes, jelenleg hatályos Üzletszabályzata itt érhető el >>

Honlapunkon is tájékoztatatást adtunk arról Utasaink részére, hogy 2015. szeptember 1-től megszűnnek a chip-kártyás bérletek Fejér megyében (az értesítés itt olvasható >>). A változás szükségessé teszi a KNYKK Zrt. Üzletszabályzatának módosítását.

A közúti személyszállítási üzletszabályzatra vonatkozó szabályokról is szóló 213/2012 (VII. 30.) Kormányrendelet 10. § 5. bekezdésében foglaltak szerint kiadás vagy módosítás esetén az üzletszabályzat készítője annak tervezetét a hivatalos honlapján közzéteszi. A közzétételt követő 15 napon belül arra bárki észrevételt tehet.
A fentieknek megfelelően a KNYKK Zrt. ez úton teszi közzé Üzletszabályzatának módosítási tervezetét észrevételek megtétele céljából. A módosított Üzletszabályzat tervezete itt tölthető le (PDF, 2 MB) >>

Utasaink észrevételeit a közzétételt követően 15 napig, azaz 2015. augusztus 28-án 24 óráig várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Társaságunk ezt követően az Üzletszabályzat tervezetet a beérkezett észrevételekkel együtt megküldi a Nemzeti Közlekedési Hatóság Központ részére jóváhagyás céljából.

Kérjük, hogy észrevételeivel Ön is segítse munkánkat. Segítő együttműködését megköszönjük.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -