2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Közérdekű adatok

...

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a KNYKK Zrt. az alábbi közérdekű adatokat teszi közzé:


I. Szervezeti, személyzeti adatok:


II. Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok:


III. Gazdálkodási adatok


IV. Egyebek

---

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény alapján a KNYKK Zrt. az alábbi közérdekű adatokat teszi közzé:

  • 2. § (1) Vezető tisztségviselők, felügyelőbizottsági tagok, az Mt. 208. §-a szerinti vezető állású munkavállalók adatai:
  • 2. § (2) Másokkal együttes cégjegyzésre vagy bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók, valamint a munkáltató működése szempontjából meghatározó jelentőségű egyéb munkavállalók adatai:
  • 2. § (3) Az egyszerű közbeszerzési eljárás értékhatárát elérő vagy azt meghaladó értékű, árubeszerzésre, építési beruházásra, szolgáltatás megrendelésre, vagyonértékesítésre, vagyonhasznosításra, vagyon vagy vagyoni jellegű jog átadására, valamint koncesszióba adásra vonatkozó szerződések adatai:

- - -