2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A jövő közösségi közlekedésének alapjait tette le az Alba Volán

A KDOP 4-2-3-09-2010-0010 jelű pályázat keretében összesen közel 300 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Alba Volán a közösségi közlekedés fejlesztésére. A még 2011-ben kezdődő és 2015-ben zárult projekt célja, hogy a modern kor igényeit kielégítő szolgáltatást biztosítson az utazóközönség számára.

Bővebben...

Munkahelyi képzés Fejér megyében - pályázati támogatással

Kedvezményezett neve: KNYKK Zrt.
A projekt címe: Munkahelyi képzés az Alba Volán Zrt-nél
A szerződött támogatás összege: 26.991.868 Ft
A támogatás mértéke: 100 %
A projekt keretében egyrészt 34 fő gépkocsivezető részére a jogszabály által előírt, másrészt az autóbuszvezetők részére 112 főnek kommunikációs és 84 főnek vezetéstechnikai képzés került megtervezésre. Az irodai dolgozók részére az informatikai képzés keretében 23 word és 32 excel képzés történt. A nyelvi képzések esetében 5 fő részére angol nyelvi képzés és angol szakmai képzés valósult meg. 
Bővebben...