2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Díjszabás

...

Helyközi járatok díjszabása >> Menetdíjak a helyközi járatokon >>
  Utazási kedvezmények a helyközi közlekedésben >>
  Nemzetközi járatok menetdíjai >>
   
Városi helyi járatok díjszabása >> Menetdíjak a városi (helyi) járatokon >>
  Utazási kedvezmények a városi (helyi) közlekedésben >>
   
Jegyek, bérletek használatához szükséges igazolások >>

...

V. CÍM
DÍJSZABÁS

A Szolgáltató által alkalmazott díjszabás

1. A Szolgáltató a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatás ellenértékeként felszámítható díjakat, azok kiszámításának és alkalmazásának szabályait – mint a személyszállítási szerződés erre vonatkozó szerződési feltételeit – jelen Üzletszabályzat mellékletét képező Díjszabásban teszi közzé. A Díjszabás az ellátási felelős részéről a Szolgáltatóval kötött közszolgáltatási szerződésbe foglalt díjakra, azok alkalmazására és kiszámítására vonatkozó előírások, valamint az utazási kedvezményekről szóló jogszabályban foglaltak figyelembevételével kerül összeállításra.

2. A Díjszabás tartalmazza a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásban alkalmazott díjakat, a díj kiszámításának, illetve megállapításának módját, az utazási kedvezményeket, az azok igénybevételére jogosult személyeket, az igénybevétel feltételeit, az alkalmazásra kerülő jegy- és bérletfajták kiadásának, használatának szabályait, érvényességüket, illetve érvénytelenségeik eseteit.

A közlekedésért felelős miniszter engedélyével alkalmazásra kerülő üzletpolitikai kedvezményeket a Szolgáltató külön hirdeti meg és arról szolgálati helyein, valamint a honlapján is ad tájékoztatást.

3. A Szolgáltató közforgalmú belföldi helyközi Díjszabását az 1. sz. Melléklet, valamint a Tata, Esztergom, Komárom, Oroszlány, Székesfehérvár, Dunaújváros, Mór, városok, valamint Baracska település helyi autóbuszjáratain alkalmazott Díjszabását a 2.1. sz. Melléklet tartalmazza.

- - -