2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Biztosítás

...

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy a KNYKK Zrt. csoportos személybiztosítással (baleseti személy és poggyászbiztosítással) rendelkezik.

Biztosító társaság:

  • neve: UNIQA Biztosító Zrt.
  • székhelye: 1134 Budapest, Róbert K. krt. 70-74.
  • elérhetősége: www.uniqa.hu

...

Ügyfél-tájékoztató a KNYKK Zrt. utasai számára (Letöltés, PDF, 172 Kb)

...

IX. Cím
BIZTOSÍTÁS

1. Fejezet
Biztosított, biztosítási szolgáltatások, kockázatviselés

1.1. A Szolgáltató az általa végzett menetrend szerinti, valamint szerződéses és különjáratait igénybe vevő utasai részére a végzett szolgáltatás során bekövetkező balesetek esetére biztosítást köt.

1.2. Biztosítottnak tekintendő az az utas, aki érvényes menetjeggyel, bérlettel, illetve más az utazásra jogosító dokumentummal rendelkezik (ideértve az Utazási Feltételek szerint az ingyenes utazásra jogosult személyek körét is), és jogszerűen veszi igénybe a Szolgáltató (saját vagy alvállalkozója által végzett) menetrend szerinti helyközi vagy helyi személyszállítási szolgáltatását. A biztosítás az autóbusz vezetőjére is kiterjed, valamint érvényes a szerződéses, illetve különjáratok utasaira is.

1.3. A biztosítási szolgáltatások felsorolását, valamint a biztosítási szolgáltatásokat nyújtó Biztosító nevét és elérhetőségét a Szolgáltató a honlapján (elérhetőség: www.knykk.hu) teszi közzé, illetve a 2. sz. Függelékben felsorolt információs helyeken ad azokról tájékoztatást.

1.4. Kockázatviselés időtartama a Szolgáltató autóbuszain, érvényes utazási jogosultsággal a járműre való fellépéstől kezdődik, az utazás teljes időtartamára kiterjed, és a jármű elhagyásáig, azaz a járműről való lelépésig tart.

1.5. A biztosítási feltételek szerint balesetnek minősül az olyan hirtelen és váratlan esemény, mely előre nem láthatóan, külső okból kifolyólag következik be.

- - -