2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Szolgáltatások

...

Menetrend szerinti személyszállítás >>
Az alapítói szándéknak megfelelően a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. alaptevékenységét képezi Fejér megyében és Komárom-Esztergom megyében az autóbusszal végzett közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatások ellátása. E szolgáltatások között megkülönböztetünk helyközi (országos, regionális és elővárosi) menetrend szerinti személyszállítást, amely az egyes települések közötti utazási igények kielégítését szolgálja, illetve városi (helyi) menetrend szerinti személyszállítást, amely az egyes településeken belüli eljutásokat biztosítja. A helyközi (országos, regionális és elővárosi) személyszállítási szolgáltatások megrendelője a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a városi (helyi) közlekedésé az egyes helyi közlekedéssel ellátott települések önkormányzatai. A közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatások közös jellemzője, hogy a szolgáltatások részletei (menetrend, díjszabás stb.) a megrendelő és a szolgáltató között létrejött ún. közszolgáltatás szerződésben rögzítettek, illetve hogy az utazóközönség a szolgáltatásokat ún. általános szerződési feltételek (utazási feltételek) szerint és előre meghatásozott díjakon tudja igénybe venni.

Szerződéses járatok, különjáratok >>
A közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatások mellett igény jeletkezik egyéb személyszállítási szolgáltatásokra is. A szerződéses személyszállítást előszeretettel alkalmazzák a nagyobb munkáltatók (pl. gyárak, szolgáltatók stb.) dolgozóik napi rendszerességű szállítására. A szolgáltatási feltételek ez esetben a megrendelő és a szolgáltató között létrejövő szerződésben kerülnek rögzítésre.
Különjáratokat rendszeresen vesznek igénybe iskolák, munkahelyi közösségek, nyugdíjas csoportok stb. egy-egy alkalommal szervezett csoportos utazásokra, pl. kirándulásra, színházlátogatásra, sportesemények meglátogatására stb.

Műszaki szolgáltatások >>
A főtevékenységet jelentő személyszállítási szolgáltatások mellett a társaság nagy hangsúlyt helyez a járműkarbantartó és javító tevékenységre, mivel ez biztosítja az alaptevékenységek stabil műszaki hátterét, a közlekedés biztonságát. A rendelkezésre álló műszaki infrastruktúrát, technikai eszközöket, szabadkapacitásokat, a munkatársak szaktudását és a technológiákban felhalmozott több évtizedes tapasztalatot felhasználva kínálja a társaság járműjavító szolgáltatásait a megrendelők részére.

---