2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Mór, Vértes utca építési munkálatai

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Móron a Vértes utca felújítási munkálatai miatt 2018. október 2-től kezdődően várhatóan a kivitelezés befejezéséig (több héten át) a Mór, Vértes Áruház elnevezésű megállóhelyet a Major utcához közlekedő helyi és az alábbi regionáis járatok nem érintik. Helyette az autóbuszjáratok a Köztársaság utcában, a gyógyszertárral szemben lévő ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Bővebben...

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a Fiskális úton (1)

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Fiskális úton vízvezeték felújítási munkálatok miatt várhatóan 2019. május 20-ig - az időjárás függvényében -  több ütemben forgalomkorlátozások lépnek életbe. A munkálatok egyes ütemeiben felmerülő, autóbusz-közlekedést érintő forgalomkorlátozásokról, azok életbe lépése előtt adunk tájékoztatást.

Bővebben...

Megállóhely ideiglenes áthelyezése Esztergomban

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. szeptember 20-án (csütörtökön) üzemkezdettől előreláthatólag 2018. október 30-án (kedden) üzemzárásig Esztergomban a Bem tér felújítási és átalakítási munkálatai miatt az „Esztergom, vasútállomás” elnevezésű megállóhely ideiglenesen áthelyezésre kerül kb. 150 m-rel, a Schweidel József utcában található hőközpont elé.

Bővebben...

Megállóhely ideiglenes áthelyezése Ácson

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. szeptember 17. (hétfő) üzemkezdettől előreláthatólag 2018. december 31. (hétfő) üzemzárásig kerékpárút építési munkálatok miatt az „Ács, orvosi rendelő” elnevezésű megállóhely ideiglenesen áthelyezésre kerül kb. 150 m-rel a Zöldfa utca irányába.

Bővebben...

Székesfehérváron a Videoton irányában lévő Királykút ln. elnevezésű megállóhely ideiglenes áthelyezése

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Mikszáth K. u. - Szekfű Gy. u. csomópontban folyó körforgalom építési munkálatok miatt 2018. szeptember 14-én (pénteken) várhatóan 8.00 órától – a munkálatok befejezéséig a Videoton irányában lévő Királykút ln. elnevezésű megállóhely kb. 50 m-re, a Videoton irányába kerül ideiglenesen áthelyezésre.

Bővebben...

Székesfehérváron a Sóstói temető elnevezésű megállóhely ideiglenes forgalomkorlátozása

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Csíkvári út Széchenyi u. - Hosszúsétatér közötti szakaszának felújítási munkálatai miatt 2018. szeptember 5-én (szerdán) 8.00 órától a munkálatok befejezéséig (várhatóan 1 hónapon keresztül) a Vásárhelyi u. irányában lévő Sóstói temető elnevezésű megállóhely ideiglenesen nem üzemel.

Bővebben...

Megállóhely átnevezése Oroszlányon

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. szeptember 1-től (szombattól) kezdődően az Oroszlány város helyi autóbuszjáratai által használt „GE-Zenon” elnevezésű megállóhely átnevezésre kerül „SUEZ”-re.

Bővebben...