2019. február 12. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A 2018. október havi helyközi és helyi bérletek érvényességének meghosszabbítása

2018. október 29.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélye alapján, az őszi szünet, a Mindenszentek és Halottak napja körüli problémamentes utazások biztosítása érdekében a KNYKK Zrt. menetrend szerint közlekedő valamennyi helyközi és helyi autóbuszjáratán a 2018. október havi dolgozó- és tanulóbérletek 2018. november 7-én 24:00 óráig érvényesek utazásra.

Az érvényesség kiterjesztését indokolja, hogy az ünnepi időszakban ugrásszerűen megnövekednek az utazási igények. A bérletek meghosszabbított érvényességi ideje a pénztári várakozási idő csökkentését segíti elő, kényelmesebbé téve az utasok kiszolgálását.

---

További információ szolgálati helyeinken kérhető >>

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikk:

- - -