2018. június 15. péntek


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Dunaújvárosban a Papírgyári úti vasúti átjáró lezárása

2018. június 12.

ájékozatjuk tisztelt Utasainkat, hogy 2018. június 17-én (vasárnap) 8:00 órától június 18-án (hétfőn) 5.00 óráig Dunaújvárosban a Papírgyári úton lévő Dunaújvárosi Hamburger Zrt. vontatóvágány 34+23 szelvényű útátjárója teljes szélességében lezárásra kerül.

A lezárás miatt az érintett helyi, regionális és országos autóbuszjáratok a

Délivárosi út – Lokomotív u.
terelőútvonalon közlekednek.

Az országos és regionális járatok Dunaújváros, Papírgyár irodaház megállóhelyet a terelés ideje alatt nem érintik, helyette a Dunaújváros, papírgyári elágazás megállóhelyen állnak meg.

A helyi járatok Dunaújváros, Papírgyár irodaház megállóhelyet a terelés ideje alatt nem érintik. Dunaújváros, Papírgyár étterem megállóhely továbbra is üzemel.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

A helyközi járatok menetrendje itt, a helyi járatoké itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 25/ 412-711  Dunaújváros, aut.áll.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Az autóbuszjáratok menetrendtől eltérő közlekedése miatt Utasaink szíves megértését kérjük! Türelmüket megköszönjük.
Kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -