2018. november 16. péntek


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Dunaújváros, Dózsa György út felújítása

2017. augusztus 18.

Tájékoztatjuk tsztelt Utasainkat, hogy 2017. augusztus 22-én (kedd) üzemkezdettől előreláthatóan 2017. szeptember 30-ig Dunaújvárosban a Dózsa György út felújítása miatt a Dunaújváros, kertváros (helyi és helyközi) elnevezésű megállóhely (Mezőfalva irányában) ideiglenesen nem üzemel.   

...

Ideiglenes megállóhely nem kerül kijelölésre a terület speciális adottságai miatt.

Az Utazóközönség számára a Dunaújváros, Dózsa Gy. u. és a Dunaújváros, vasútállomás elnevezésű megállóhelyek állnak rendelkezésre, amelyek kisebb rágyalogolással érhetőek el.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

A helyközi autóbuszjáratok menetrendje itt, a helyi autóbuszjáratoké itt érhető ei >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 25/ 412-711  Dunaújváros, aut. áll.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Az okozott kellemetlenségért Utasaink szíves megértését kérjük!
Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -