2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Menetrendi módosítások Esztergom város helyi közlekedésében 2017. június 1-től

2017. május 29.

KNYKK-EG-04/2016-2017. sz. menetrendi értesítés Esztergom város helyi menetrendjéhez.
Érvényes: 2017. június 1-től.

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2017. június 1-én (csütörtökön) üzemkezdettől a következő menetrendi módosításokat vezetjük be Esztergom város helyi közlekedésében:

„43” Bánomi lakótelep – Esztergom, kertváros – Bánomi lakótelep (körjárat) helyi autóbuszvonalon:

  • munkanapokon a Kenyérmezei buszfordulótól 8:00 órakor induló járatot 5 perccel korábban, 7:55 órakor indítjuk és a nyári időszámítás tartama alatt Kertvárosi temető betéréssel közlekedtetjük,
  • munkanapokon a Bánomi lakóteleptől 8:40 órakor induló járatot a nyári időszámítás tartama alatt Kertvárosi temető betéréssel közlekedtetjük,
  • szabadnapokon a Kenyérmezei buszfordulótól 8:35 órakor induló járatot Kertvárosi temető betéréssel közlekedtetjük,
  • szabadnapokon a Bánomi lakóteleptől 10:10 órakor induló járatot 5 perccel korábban, 10:05 órakor indítjuk és Kertvárosi temető betéréssel közlekedtetjük.

---

A menetrendi értesítés nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

További információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 33/511-721   Esztergom, autóbusz-állomás, információ

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -