2018. október 09. kedd


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Együttműködő partnereink

...

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium >>
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Hatóság >>
KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. >>
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. >>
 
VOLÁN Egyesülés >>
A VOLÁN Egyesülés 28 tagszervezet összefogásával gazdálkodásuk eredményességének előmozdítására és tevékenységük összehangolására, valamint szakmai és társadalmi érdekeik képviseletére 1989-ben alapított jogi személyisséggel rendelkező kooperációs társaság.
Gazdasági társaságunknak jelenleg 67 tagszervezete van és két tagozatban végzi tevékenységét: a Személyszállítási, illetve az Árufuvarozási, Szállítmányozási és Szolgáltatási Tagozatban. Az Egyesülés arra törekszik, hogy a VOLÁN cégcsoporthoz tartozó társaságok az összehangolt tevékenységükkel jól szolgálják az utasok, ill. a megrendelők igényeinek kielégítését.
 
Volánbusz Zrt. >>
A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég az egyik legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző VOLÁN társaságok között, és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járművel biztosítja szolgáltatását.
 
KMKK Középkelet-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. >>
A KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság megalapításával közös irányítás alatt működik a jövőben az Agria Volán Zrt., a Hatvani Volán Zrt., a Jászkun Volán Zrt., a Mátra Volán Zrt. és a Nógrád Volán Zrt. A központ székhelye: Szolnok.
 
ÉMKK Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. >>
Társaságunk, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság az észak-magyarországi régió közúti közösségi közlekedési szolgáltatója. A Volán társaságok szervezeti átalakításának folyamatában a BORSOD VOLÁN Zrt., a HAJDÚ VOLÁN Zrt. és a SZABOLCS VOLÁN Zrt. 2015. január 15-én beolvadt az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-be. A beolvadással a három leánytársaság addigi formájában megszűnt, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 2015. január 16-tól a felsorolt Volán társaságok általános jogutódjaként látja el tevékenységét.
 
DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. >>
A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság megalapításával közös irányítás alatt működnek a jövőben Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye helyközi és helyi közösségi közlekedési szolgáltatói.
 

DDKK Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. >>
Új irányba kanyarodtak 2014 végén a régió egykori VOLÁN társaságai: a GEMENC VOLÁN Zrt., a KAPOS VOLÁN Zrt. és a PANNON VOLÁN Zrt. beolvadt a Dél-dunántúli Közlekedési Központ (DDKK) Zrt.-be. Az integráció 2012-ben kezdődött, s jogilag 2014. december 31-én fejeződött be.
 

ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. >>
Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság megalapításával, közös irányítás alatt működnek Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye helyközi közösségi közlekedési szolgáltatói. A központ székhelye Szombathely.
 
Hórusz-Global Kft. >>
A Hórusz - Global Kft. két tagja a Hórusz - Guard Kft. és a Hórusz - Clean Kft. 2008-ban alakult, tatabányai székhelyű, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, ami a vagyonvédelem-rendészet, takarítás, létesítményüzemeltetés, forgalmi ellenőrzés és egyéb tevékenység ellátásához szükséges, jogszabályokban előírt valamennyi hatályos engedéllyel rendelkezik. ... Számos megrendeléssel és elégedett ügyféllel rendelkezünk valamennyi ágazatunkban és hogy ez így is maradjon cégünk kiemelten magas követelményt támaszt minden munkatársunk felé.
 
Vértes Humán Kft. >>
2010. január 21-én alakult meg a Vértes Humán Oktató és Szolgáltató Kft., melynek 100%-os tulajdonosa a Vértes Volán Zrt. Társaságunk fő tevékenysége az autóbuszvezetők és tehergépkocsi-vezetők jogszabályban előírt ún. GKI (Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány) képzésének (továbbképzésének) megvalósítása.
 
KTE Közlekedéstudományi Egyesület >>
Az 1949-ben alapított Egyesület önkéntes társuláson alapuló tudományos egyesület, mely országos társadalmi szervezetként működik. Tagja lehet minden természetes, vagy jogi személy, illetve szervezet, aki, illetve amely érdeklődést tanúsít a közlekedés, a közlekedésépítés és a kapcsolódó tudományok iránt.
 
Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetsége >>
 
Közúti Közlekedési Szakszervezet >>
Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége >>
Fejér Megyei Autóbuszközlekedési Szakszervezet >>
 
Alba Volán SC Öttusa Szakosztály >>
A 90-es évek második felére az Alba Volán SC Öttusa Szakosztály eljutott olyan kiemelkedő szintre, a sportlétesítmények, nemzetközi eredmények, és nemzetközi rendezvények lebonyolításában, hogy már nem csak fehérvári szinten hanem országos és nemzetközileg is ismertnek, elismertnek tekinthető. 1998-tól a női felnőtt keret elsőszámú versenyzője Vörös Zsuzsa, aki a szakosztály első felnőtt egyéni aranyérmét nyerte az 1999-ben megrendezett Budapesti öttusa felnőtt VB-n. A múlt nagy sportemberei mellett természetesen a jelenkor is kitermelte a maga nagyságait. A felnőtt korú versenyzők között meg kell említeni Gyenesei Leilát, aki váltóban világ- és Európa-bajnok, és a tavalyi évben ötödikként végzett a világranglistán. A férfiaknál pedig Németh Róbert erősíti a szakosztályt, aki egyéni világbajnoki bronzérmes és váltó Európa-bajnok.
 
Sapa Fehérvár AV19 Jégkorong Szakosztály >>
A kék-fehérek két büszkesége, Palkovics Krisztián és Ocskay Gábor remek teljesítménye nyomán minden évben rangos hazai és nemzetközi elismerésben részesült. Előbbinek az ütőjét, utóbbinak a mezét állították ki a torontói Hírességek Csarnokában, azaz a Hall of Fame-ben.
 
Volán Szolidaritás Alapítvány >>
Az alapítvány célja a társadalmi szolidaritás kinyilvánítása anyagi, erkölcsi és szellemi erőforrások összegyűjtésével annak érdekében, hogy az Alapító, vagy az érdekeltségével működő más gazdasági társaságok munkavállalóinak érdekei kielégítését elősegítse. Nem ellentétes az Alapítvány céljával, ha a munkavállalók, nyugdíjasok javára az alábbiakban meghatározott Alapítványi célok megvalósulása érdekében nyújtott juttatások természetüknél fogva a juttatásban részesülő családtagjainak is előnyére szolgálnak.

---