2017. június 26. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A KNYKK Zrt. a nemzetközi díjazottak között

SAP - három betű, amely leegyszerűsítve egyrészt eredményesebb működést, másrészt pedig két hazai, közlekedésben érintett társaság nemzetközi sikerét fémjelzi idén júniustól. A világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere az adott gazdasági társaság teljes vállalati folyamatát lefedő programcsomag. Az SAP Quality Awards versenyén az idén három kategóriából kettőben magyar társaság érdemelt ki arany minősítést. A megvalósult SAP rendszerbevezetéseik alapján a Magyar Közút Nonprofit Zrt. (MK Zrt.) és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK Zrt.) pályázata tizennégy ország jelentkezői közül végzett a dobogó legfelső fokán - ezzel pedig az európai, közel-keleti és afrikai győzteseinek rendezett versenyen is megmérettetnek majd.

Bővebben...

Fiatalodik Székesfehérvár autóbusz flottája

Április közepéig 11 db szóló és 3 db csuklós autóbusz áll forgalomba Székesfehérváron. A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. összesen 546 millió forintért vásárolta saját forrásból a tizennégy használt Mercedes Citaro-t, amiket ma délelőtt adott át dr. Cser-Palkovics András polgármester és Németh Tamás, a KNYKK Zrt. vezérigazgatója.

Bővebben...

Elkerülhetetlen ütközés az autóbusszal

Halálos közúti baleset részese volt pénteken (01. 08.) a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbusza. A különjáratban közlekedő autóbusz Tatáról Naszály felé haladva egy segédmotor kerékpár előzését végezte, amikor a motoros - az eddigi információk szerint - jelzés nélkül balra kanyarodott, így a busz jobb elejével ütközött. Az autóbusz számára elkerülhetetlen ütközésben a motoros életét vesztette. A helyszínelés idején több órára lezárták a Tata és Naszály közötti útszakaszt. A buszvezető 38 esztendős, tapasztalt sofőr, aki 15 éves vezet autóbuszt, illetve korábban kamiont. A közlekedési társaságnál tavaly május óta dolgozik. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Autóbuszt vezet és ajándékot oszt a dunaújvárosi télapó

A helyi gyerekek már jól tudják, hogy december 6-án érdemes figyelni a dunaújvárosi autóbuszokat, hiszen maga a Télapó is tud buszt vezetni, sőt ajándékokkal érkezik ezen a napon. Érdemes verssel, dallal készülni azoknak a gyerkőcöknek, akik vasárnap a Dunaújváros Bagolyvár végállomásról 15,30, 16.30  és 17,30-kor induló Mikulás járattal szeretnének utazni. Ők a Télapó ajándékaival és egy vidám utazással gazdagodhatnak. A 40-es  jelzésű busz útvonalán közlekedő Mikulás járatra elsősorban a gyerekeket és kísérő apukájukat, vagy anyukájukat várják a szervezők. A zsúfoltság elkerülése érdekében a felnőtt, gyermek nélkül utazók nem vehetik igénybe a buszt.A Mikulás járat egyébként tisztán civil összefogással, a Közúti Közlekedési Szakszervezet, a Matti Gumizóna, a Bo- Witt autómosó és kozmetika, a Teher Tibi költöztetés fuvarozás és a DSTV támogatásával közlekedik.

Vizsgálják a tragédia körülményeit Székesfehérváron

A rendőrség vizsgálja azt a balesetet, amely vasárnap (15.10.25.) történt Székesfehérváron, a Csíkvári úton. Egy idős nő holttestét találták az autóbusz megállóban. A 11-es helyi buszjárat délutános vezetőjét a rendőrök állították meg a helyszínen. Mivel az autóbuszvezetőnek ez volt az első járata ezen a napon, a délelőttös kollégát is visszarendelte a közlekedési társaság ügyeletese.

Bővebben...

Tucatnyi KNYKK busz vett részt a migránsok utaztatásában

A magyar kormány köszönetet mondott a Volán társaságoknak a migránshelyzet kapcsán elvégzett többletfeladatokért. A kormány elismerte, hogy a közlekedési központok munkatársainak áldozatos és kitartó munkája nagymértékben hozzájárult a bevándorlási krízis okozta helyzet hatékony kezeléséhez, a társaságok munkavállalói ebben a kiélezett helyzetben is nagyszerű munkát végeztek.

Bővebben...

Két daru emelte a magasba a csuklós Ikarust Fehérváron

A székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség gyakorlatán a teheremeléssel összefüggő továbbképzést rendeztek a szakemberek. Az autóbuszokat, tehergépjárműveket érintő baleseteknél előforduló műszaki mentési, daruzási feladatokat hajtjották végre a tűzoltók. A gyakorlaton a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vett.

Megnyílt az új autóbusz állomás Móron

Az összefogásnak és egy sikeres pályázatnak köszönhetően javulnak a közösségi közlekedés feltételei a Móri Kistérségben. A közösségi közlekedés fejlesztésére Mór Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséghez (KDRFÜ), és az Európai Unió által támogatást nyert. „A közösségi közlekedés feltételeinek javítása a Móri kistérségben” KDOP-4.2.3-11-2012-0005 – című projektre benyújtott pályázaton Mór Város Önkormányzata a járási önkormányzatokkal (Bodajk, Bakonycsernye, Balinka, Csákberény, Isztimér, Kincsesbánya, Magyaralmás, Pusztavám, Söréd) konzorciumban 399,97 millió forint támogatást kapott.

 

Bővebben...

Városi vetélkedő állomása a veterán busszal

A Kincsesbánya vetélkedő egyik állomása a “Volán telep” volt. A már KNYKK Zrt. néven működő régiós közlekedési vállalat örömmel csatlakozott a második születésnapját ünneplő Vértes Agórájához. A tatabányai városrészek csapatai sorra ellátogattak az alsógallai állomásra, ahol nem csak a helyi sváb hagyományokkal, de az Ikarus buszokkal is megismerkedhettek. A szervezők célja, hogy az élményszerző játék során a résztvevők interaktív, játékos formában ismerjék meg Tatabánya múltját és jelenét, létesítményeit, embereit, műalkotásait.

Bővebben...