2018. április 22. vasárnap


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Módosítások Komárom város helyi menetrendjében 2018. április 9-től

2018. április 04.

KNYKK-KO-01/2017-2018. sz. értesítés Komárom város helyi menetrendjéhez
Érvényes: 2018. április 09-től

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. április 9-én (hétfőn) üzemkezdettől a következő menetrendi módosításokat vezetjük be Komárom város helyi közlekedésében:

...

A „3” Autóbuszállomás - MOL Városrész helyi autóbuszvonalon:

  • szabadnapokon a MOL Városrészből 9:25 órakor induló járatot a Tatai úton újonnan kialakított „Tatai úti temető” elnevezésű megállóhely érintésével közlekedtetjük.
  • szabadnapokon az Autóbuszállomásról 10:25 órakor induló járatot a Tatai úton újonnan kialakított „Tatai úti temető” elnevezésű megállóhely érintésével közlekedtetjük.
  • szabadnapokon a MOL Városrészből 10:55 órakor induló járatot 5 perccel később, 11:00 órakor indítjuk.

...

A „23” Koppánymonostor, tábor – MOL Városrész helyi autóbuszvonalon:

  • munkanapokon a Koppánymonostor, tábortól 9:00 órakor induló járatot öt perccel később, 9:05 órakor indítjuk, és április 1. és november 4. között a Tatai úton újonnan kialakított „Tatai úti temető” elnevezésű megállóhely érintésével közlekedtetjük.

...

A „32” MOL Városrész – Koppánymonostor, tábor helyi autóbuszvonalon:

  • munkanapokon a MOL Városrészből 8:05 órakor induló járatot április 1. és november 4. között a Tatai úton újonnan kialakított „Tatai úti temető” elnevezésű megállóhely érintésével közlekedtetjük.

...

---

A Menetrendi Értesítés nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Komárom város helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>

Az autóbuszjáratok közlekedéséről további információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 34/ 340-296   Komárom, autóbusz-állomás

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -