2018. március 19. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

A KNYKK Zrt. Üzletszabályzatának tervezett módosítása (10. módosítás)

2018. március 07.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. módosítani tervezi üzletszabályzatát. Ez úton tesszük közzé a KNYKK Zrt. módosított üzletszabályzatának tervezetét észrevételek megtétele céljából.

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 19. § (4) bekezdése alapján a KNYKK Zrt. elkészítette Üzletszabályzatát a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozóan. A KNYKK Zrt. 2018. január 1-től érvényes, jelenleg is hatályos üzletszabályzata itt érhető el >>

Társaságunk az üzletszabályzat módosítását tervezi a következő okok miatt:

  • Átdolgozásra került a Biztosítás című fejezet.
  • Módosításra került az autóbusz-állomások és egyéb utasforgalmi szolgálatok nyitva tartása.
  • Egyéb helyesbítő javítások kerültek átvezetésre.

A közúti személyszállítási üzletszabályzatra vonatkozó szabályokról szóló 213/2012 (VII. 30.) Kormányrendelet 10. § 5. bekezdésében foglaltak szerint "Az üzletszabályzat készítője annak tervezetét a hivatalos honlapján közzéteszi. Az üzletszabályzat módosítása esetén a módosításokat és a módosításokkal egységes szerkezetet is közzé kell tenni. A közzétételt követő 15 napon belül arra bárki észrevételt tehet."

A fentieknek megfelelően a KNYKK Zrt. ez úton teszi közzé üzletszabályzatának módosítási tervezetét észrevételek megtétele céljából:

  • Az üzletszabályzat tervezett módosításainak jegyzéke (PDF, 225 kB) >>
  • A módosított üzletszabályzat a változások feltüntetésével (PDF, 1 MB) >>
  • A módosított üzletszabályzat a módosításokkal egységes szerkezetben (PDF, 1 MB) >>

Utasaink észrevételeit a közzétételt követően 15 napig, azaz 2018. március 22-én 24.00 óráig várjuk a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Társaságunk ezt követően az Üzletszabályzat tervezetet a beérkezett észrevételekkel együtt megküldi a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Piacfelügyeleti és Utasjogi Főosztálya  részére jóváhagyás céljából.

Kérjük, hogy észrevételeivel Ön is segítse munkánkat. Segítő együttműködését megköszönjük.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -