2018. március 19. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Székesfehérvár, VIDEOTON megállóhely áthelyezése

2017. október 4.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy az érintett regionális autóbuszjáratok Székesfehérvár, VIDEOTON elnevezésű megállóhelye az utazási igényekhez jobban alkalmazkodva  2017. október 4-én (szerdán) 9.00 órától az alábbiak szerint módosul:

  • A Lovasberény irányában lévő, (Videoton parkolója melletti) megállóhely a városközpont irányában kb. 250 m-re lévő (Videoton 1. kapuval szembeni) helyi megállóhelyre kerül áthelyezésre.
  • A városközpont irányában lévő megállóhely a 23-as jelzésű helyi járatok megállóhelyére (városközpont irányában lévő első kocsiállásra) kerül áthelyezésre.

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 514-714  Székesfehérvár, Autóbusz-állomás

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

- - -