2018. március 19. hétfő


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Székesfehérváron a Gaja-patak híd forgalomkorlátozásának megszüntetése

2017. augusztus 10.

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a Gaja-patak hídjának felújítási munkálatai befejeződtek, ezért 2017. augusztus 15-én (kedden) üzemkezdettől a terelésben érintett országos és regionális autóbuszjáratok, valamint Székesfehérvár "36" és "37"-es jelzésű helyi autóbuszjáratai az eredeti útvonalon közlekednek.

A „Székesfehérvári Királyi Napok” rendezvényei miatt terelő útvonalon közlekedő „30”-as jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul:

  • Terelőútvonal: Dózsa Gy. út – Zichy liget – Mészöly G. u.
  • Kimaradnak az alábbi megállóhelyek:
    • Ybl M. ltp.
    • Szabadságharcos út

---

A tájékoztató nyomtatható formában itt tölthető le (PDF) >>

Székesfehérvár helyi autóbuszjáratainak menetrendje itt érhető el >>

Bővebb információ az alábbi telefonszámon kérhető:

  • 22/ 311-378  Székesfehérvár, Helyi decentrum, Jancsár u.

Utasaink észrevételeit és javaslatait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várjuk.

Autóbuszjáratainkon kellemes utazást kívánunk!
KNYKK Zrt.

---

Kapcsolódó cikkek:

- - -