2017. augusztus 17. csütörtök


Keresés

Nyilatkozat

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményeit csak és kizárólag a www.knykk.hu oldalon teszi közzé az interneten. Társaságunk a közösségi oldalakon nem regisztrált, nem hozott létre profilt a cég nevével. Így az ezeken az oldalakon megjelenő információk, üzenetek, válaszok, vélemények nem a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. hivatalos közleményei.

Elektronikus Értékesítési Rendszer

A+ R A-

Útlezárás Bicskén 2017. augusztus 20-án

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Bicskén gyorsasági egykerék show megrendezése miatt 2017. augusztus 20-án 16 órától 17 óráig a Kossuth u. (Bem utcától a József Attila utcáig) lezárásra kerül, emiatt az autóbuszok a Bem u. – Ady Endre u. – József Attila u. terelőútvonalon közlekednek.

Bővebben...

Forgalomkorlátozás Tatán 2017. augusztus 19-én

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2017. augusztus 19-én (szombaton) 10:00 órától 14:00 óráig kerül megrendezésre Tatán az OLD LAKE MAN Középtávú Triatlon Magyar Kupa. A verseny miatt több helyen útlezárásra kerül sor, így az érintett járatok az alábbi terelőúton közlekednek:

Bővebben...

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron 2017. augusztus 17-én

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérváron a Budai út - Gáz u. csomópontban lévő középsziget bővítése és a kapcsolódó burkolat felújítási munkák miatt 2017. augusztus 17-én (csütörtökön, csak ezen a napon) üzemkezdettől üzemzárásig a Budai út - Deák F. utcai csomópont Deák Ferenc utcai ága és a Budai út Deák Ferenc u. és Lövölde u. közötti, városból kifelé vezető sávja lezárásra kerül az autóbusz forgalom elől.

Bővebben...

Útlezárás Tatabányán 2017. augusztus 20-án

Értesítjük a tisztelt Utazóközönséget, hogy 2017. augusztus 20-án (vasárnap) 10:30 órától 11:00 óráig a „Szent István napi bányászbúcsú” elnevezésű rendezvény keretein belül felvonulás lesz a Népház utcában, a Jászai Mari Színház és a Vértanúk tere közötti szakaszon. A rendezvény ideje alatt a Népház utca teljes szélességében lezárásra kerül.

Bővebben...

Forgalomkorlátozás Székesfehérvárott a Zichy ligetnél

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy Székesfehérvárott a „Székesfehérvári Királyi Napok” rendezvényei miatt 2017. augusztus 10-én 10.00 órától 2017. augusztus 21-én 24.00 óráig a Mátyás király körút teljes szélességben lezárásra kerül az Ybl M. utca és Várkörút között. (A Zichy liget mögötti utcában a kétirányú forgalom biztosított.)

Bővebben...